Zoneterapi

Hvad er Zoneterapi

Zoneterapi er en behagelig behandlingsform med stimulation af zoner på foden, som ved tryk/massage indvirker på resten af kroppen. Påvirker kroppens naturlige processer, og er rigtig godt til at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Hvad kan Zoneterapi

Maxcare behandler med Zoneterapi som virker godtved: Hovedpine,migræne, stress, luftvejs  problemer,dårlig fordøjelse, forstoppelse og afførings problemer, vandladnings problemer og meget meget mere.Zoneterapi er også effektivt ved spædbørns kolik, Her er 2-3 behandlinger ofte nok.

Zoneterapi er velvære

Zoneterapi er en  nænsom og blid behandlings- form, der forebygger og løsner en belastet krop. Man behøver ikke fejle noget for at få zoneterapi, men blot ønsker at gøre noget godt for sin krop og få mere energi, så er 1-2 behandlinger optimalt hver 2.– 3. måned som forebyggelse.

Akupunktur boost dit immunforsvar

Tilskud til Zoneterapi

Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” ydes der tilskud til Zoneterapi.

Mange sundhedsforsikringer giver tilskud til zoneterapi også fritidsulykke forsikring. Aftale om behandlinger aftales med den pågældende forsikring på baggrund af konkret lidelse, og kunden får pengene retur, eller vi opkræver beløbet.