Fysioterapi

Fysioterapi omfatter behandling af muskler, sener, bindevæv og manipulationer af afficerede led. Der gives forslag til udspændings- og bevægelighedsøvelser som forebygger yderligere skader på bevægeapparatet. 

Man kan også få lavet konditest og få råd om individuel træningsplan. 

Den fysioterapeutiske behandling gives ofte i kombination med akupunktur, da dette samspil er meget effektiv til en lang række lidelser. Bl.a. sene- og muskelskader som f.eks. “museskader”, idrætsskader og forskellige former for ryg lidelser. Kombinationen af den vestlige sygdomslærer og den Kinesiske medicin giver en optimal behandling og nedsætter behandlingstiden.

Fysioterapi Aalborg – Maxcare: Vi tilbyder behandlinger med & uden lægehenvisning.

Der gives også tilskud fra sygeforsikringen “Danmark”, hvis du er medlem heraf, og de fleste private sundhedsforsikringer kan også bruges hos os. Spørg hvis du er i tvivl om din sundhedsforsikring kan bruges til behandling hos Fysioterapi Aalborg – MAXCARE.

   Fysioterapi Aalborg – MAXCARE 
   kombinations behandlinger:

  • Med vort unikke koncept reduceres antallet af behandlinger.
  • Behandlingsformerene kombineres for at opnå det bedste og hurtigste behandlingsresultat.
  • Kombinations behandlinger: fysioterapi, akupunktur, laserterapi.

LASER-Terapi har gennem mange studier vist sig at være et effektivt værktøj til en lang række af lidelser, og sammen med Akupunktur og Fysioterapi øges effekten af Laser-lysets gavnlige virkninger. 

Anvendes også til behandling af ar og hudproblemer.

Fysioterapi Aalborg – MAXCARE tilbyder nu Kinesio-tapning:

 
Nyt tiltag her i 2011, anvendes til at støtte ømme muskler og led. Er kendt fra den professionelle sportsverden til omgående støtte og aflastning. Kan nu også fås her i klinikken. Tapen sidder på nogle dage og giver støtte og smertelindring. Fikseres der hvor man har en lidelse: fx omkring led, på ben, arm nakke eller ryg.