Maxcare - Aalborg Zoneterapi

Hvad er Zoneterapi

En behagelig behandlingsform med stimulation af zoner på foden, som ved tryk/massage indvirker på resten af kroppen. Påvirker kroppens naturlige processer, og er rigtig godt til at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Læs mere klik her.

maxcare aalborg zoneterapi

Hvad kan Zoneterapi

Maxcare tilbyder behandlinger som virker godt ved: Hovedpine, migræne, stress, luftvejs  problemer, dårlig fordøjelse, forstoppelse og afførings problemer, vandladnings problemer og meget meget mere.Zoneterapi er også effektivt ved spædbørns kolik, Her er 2-3 behandlinger ofte nok.

Zoneterapi er velvære

Nænsom og blid behandlings- form, der forebygger og løsner en belastet krop. Man behøver ikke fejle noget for at få zoneterapi, men blot ønsker at gøre noget godt for sin krop og få mere energi, så er 1-2 behandlinger optimalt hver 2.– 3. måned som forebyggelse.

Akupunktur boost dit immunforsvar

Tilskud til Zoneterapi

Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” ydes der tilskud.Mange sundhedsforsikringer giver tilskud til behandlinger nogle fritidsulykke forsikringer yder tilskud. Aftale om behandlinger aftales med den pågældende forsikring på baggrund af konkret lidelse, og kunden får pengene retur, eller vi opkræver beløbet hos selskaberne.

Læs mere om vores priser her.